RAIKAS UUSI HÄRKÄPAPULISÄKE, COUCOUS – tyyliin

Valmistus

Huutele härkäpapurouhe kylmällä vedellä. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää huuhdeltu härkäpapurouhe ja keitä sitä kolme minuuttia.

Huuhtele ja jäähdytä keitetty rouhe nopeasti ja kunnolla runsaalla kylmällä vedellä! Valuta huolellisesti vesi pois.

Silppua yrtit hienoksi tehosekoittimessa, johon lisätty öljy, viinietikka sekä mausteet. Sekoita rouheeseen.

Tarjoa lisäkkeenä tai ruokaisan salaatin pohjana. Säilytä kylmässä.

Ainekset

• 2 dl Vihreä Härkä – härkäpapurouhetta
• n. 7-8 dl vettä keittämiseen

Kastike

• n. 1/3 ruukku tuoretta basilikaa
• saman verran lehtipersiljaa
• 3/4 dl rypsiöljyä
• 2 rkl omenaviinietikkaa
• 1 tl suolaa
• 2 tl sokeria

Teitkö tästä hienon annoksen?
Lähetä siitä meille kuva!