Toimitusehdot

Yleistä

https://www.vihreähärkä.fi/ on Agriwork Finland / Juha-Pekka Aikola:n omistama verkkokauppa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (14%). Vihreä Härkä on perustettu 2009 ja ALV/VAT –tunnuksemme on 2247851-5. Asiakaspalvelumme vastaa osoitteesta jp@vihreaharka.fi.

Ostaminen

Kiitos, kun ostat meiltä!
Tuotteita ostetaan tämän nettisivun kautta tai suoraan yhteyshenkilöidemme välityksellä. Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Annathan tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Saatamme lähettää seurantalinkin sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi, jonka avulla voit seurata pakettia sekä tarvittaessa muuttaa toimitusta. Olethan huolellinen antaessasi tietojasi, vastaat ostajana siitä että ilmoitetut tiedot ovat oikein. Voit myös kirjoittaa lisätietoa-kohtaan omia toiveita, yritämme toteuttaa ne mahdollisuuksien mukaan.

Maksaminen

Sivulla olevat hinnat sisältävät verot ja maksut. Maksat vain tuotteen ilmoitetun hinnan sekä ilmoitetun postikulun. Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta ja luottokortilla.

Käytössäsi on Paytrail -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Paytrailista ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät heidän sivuiltaan: https://www.paytrail.com

Tällä hetkellä laskulla maksaminen on mahdollista vain yritysasiakkaillemme. Emme tällä hetkellä lähetä tilauksia postiennakolla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä, FINLAND
www.paytrail.com

Toimitus

Tällä hetkellä toimitamme tuotteita Suomeen ja Tanskaan.

Toimituskulut:
Suomi 8.8€
Tanska 17,36 €

Käytämme toimituksissa Postin palveluja.
Tuote lähetetään siihen osoitteeseen/ minkä ostaja on ilmoittanut. Mikäli tiedoissa on virhe, ota yhteyttä ennen maksamista. Vihreä Härkä ei vastaa kuluista mikäli asiakas on ilmoittanut väärän osoitteen. Tuotteiden toimitusaika on tilauksesta yleensä n. 2-14 työpäivää.

Mikäli tuote on loppunut varastosta:
Voit odottaa tuotetta varastoon.
Perua tilauksesi ja sinulle palautetaan maksamasi summa.
Voit valita toisen tuotteen. Jolloin maksat joko lisää tai sinulle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.

Palauttaminen

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja virheettömiä. Aiheettomista palautuksista veloitamme toteutuneet kulut asiakkaalta. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin. Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota ensin sähköpostitse yhteyttä jp@vihreaharka.fi.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Tuotteilla ei ole takuuta. Ilmoitathan mahdollisesta vahingosta 2 kk:n kuluessa.

Paketin noutamatta jättäminen

Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä postin noutopisteestä, ja paketti palautuu meille, veloitamme asiakkaalta käsittelykuluina 10 euroa.