Regebö

Tässä sinulle oiva kotimainen snack: paljon proteiinia, vähän rasvaa, sopivasti kuitua ja herkullinen rapsakka maku! 70 g uudelleensuljettava pussi 4-5 annosta. Tiesitkö, että ravintosuositusten mukaan, lounaalla pitäisi syödä proteiinia noin 10-15 g, joten tässä pussissa on 2 päivän lounaiden kaikki proteiini.

Kotimaisesta härkäpavusta on saatu paahtamalla hieno vaihtoehto ulkomailta tuleville pähkinöille.

Tuotteet – 3 herkullista makuvaihtoehtoa

Kaikki tuotteemme on tehty kotimaisesta härkäpavusta, joka on puolitettu ja paahdettu rapeaksi. Maku muistuttaa pähkinää. Valikoimassa on nyt 3 eri makua: Suolattu, Sour Cream & Chili sekä Cheese & Sour Cream. Tuotteet on pakattu uudelleen suljettavaan pussiin.

Mikä on oma suosikkisi? Suolattu, Chili&Sour Cream, Sour Cream&juusto ?

Tuotteet löytyvät verkkokaupastamme! Sekä Turusta: K-Market Portsa, K-Market Maisteri, K-Supermarket Föri. Kaarina: Taikinatalo. Helsinki: K-Supermarket Viikki.


Uudistava viljely

RegeBö:n härkäpavut kasvavat Suomessa maatiloilla, joissa toteutetaan ennallistavaa eli regeneratiivista viljelyä.

Suojelemme näin Saaristomerta liialta ravinnekuormalta ja lisäämme luonnon monimuotoisuutta.

Lisää perhosia maailmaan!

Kuva: neljän vuoden viljelykierto


Tarina – herkullinen maku on pääasia

Meillä Regebössä on yli 10 vuoden kokemus härkäpavun viljelystä ja jatkojalostamisesta. Me kypsyimme itse vallitsevaan tilanteeseen ja tulimme siihen tulokseen, ettei markkinoilla ole tarpeeksi hyvänmakuisia härkäpaputuotteita. Tuotekehityksessä olemme nyt keskittyneet tuotteiden hyvään makuun. Mullistava, lempeä kypsennys tekee ihmeitä härkäpavulle: helppoa vatsallesi!

Regebö Snack on fiksu valinta kaikille: saat siitä paljon proteiinia, vähän rasvaa, sopivasti kuitua – ja mikä parasta tuotteessa on herkullinen rapsakka maku. Se on loistava välipala ja kotimainen vaihtoehto pähkinälle.

Tuotteemme kuormittavat vähemmän luontoa, korvaavat ruoan tuontia ja vahvistavat suomalaista omavaraisuutta. Hyödynnämme uudistavaa, eli regeneratiivista viljelyjärjestelmää, jossa tehostetaan pellon ravinteiden ja veden käyttöä. Näin vähennetään ravinnevalumia vesistöihin. Tällä viljelyjärjestelmällä parannetaan kannattavuutta alkutuotannossa. Samalla viljelijät vähentävät fossiilisten lannoitteiden käyttöä. Parantamalla samalla huoltovarmuutta lisäämme suomalaisen elintarvikesektorin kilpailukykyä ja resilienssiä.